Відома американська теледіва, світська левиця і багатодітна мати Кім Кардашьян, яка прославилася на весь світ скандальної фотосесією, часто радує публіку яскравими публікаціями у соцмережі Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня поділилася з фанатами незвичайним селфі, яке зробила в дзеркало.

Як видно, перед камерою Кімберлі з'явилася у вузьких сіро-коричневих штанях, які лише не тріщать по швах від її соковитих форм, і бордовій кофтині, в яку ледь поміщається пишний бюст. Довге волосся зірки прилизане і заплетене в тугу косу, а на її обличчі щільний шар макіяжу. Вона сидить перед дзеркалом в цікавій позі і уважно дивиться в об'єктив. А у підписі до фото Кардашьян написала: "Я молюся, щоб з тобою сталося щось хороше". А прихильники кинулися обговорювати її новий знімок.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.