Популярна українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно відзначила 36-й день народження, часто радує публіку яскравими фото і відео у своєму Instagram. Власне, святкувати день народження зірка з сім'єю відправилася в далеку сонячну Мексику, де в новорічні свята відпочивали багато українських селебріті. На новому фото, яке показала співачка, вона з'явилася перед камерою в досить відвертому образі.

Як видно, Полякова затишно вмостилася в гамаку серед дерев, видно, що вона насолоджується відпочинком. При цьому позасмагати Оля вийшла в сексапільному світлому купальнику, який ледь прикриває інтимні частини тіла, але він красиво підкреслює ідеальну фігуру і пишний бюст зірки. Волосся співачки розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі немає макіяжу. У підписі до фото Полякова написала: "Ні мейкапу. Так і хвилювань про свою зовнішність теж..., люблю світ і себе у світі... а ви?". Шанувальники в захваті від нового фото суперблондинки, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.