Популярна українська рэперка Alyona Alyona, яка колись працювала вихователькою в дитячому садку, а потім підірвала мережу треком "Рибки", часто радує публіку яскравими постами у соцмережі Instagram. В цей раз Альона Савраненко, так звуть реперку, показала кумедний фотоколаж, на якому перетворилася в героїню відомої картини "Крик" художника Едварда Мунка.

На картинці Alyona Alyona з'явилася ц чорному вбранні, і вона склала руки на щоках, як на оригінальній картині. Її волосся зібране в пучок на маківці, а на обличчі відповідний вираз обличчя – теж, як на картині. У підписі до фотоколлажу Альона запропонувала фанатам придумати підпис: "За найкращий підпис до картини – підписка від мене". Звичайно ж фоловери не залишили без уваги таку публікацію реперки, користувачі почали управлятися в дотепності, коментуючи її фото.

Нагадаємо, оголена Alyona Alyona змусила Лесю Нікітюк закричати.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також портал "Знай.ua" писав, що Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанатів.