Христина Асмус – російська актриса, яка прославилася зйомками в серіалі "Інтерни", і є дружиною російського коміка Гаріка Харламова. Нещодавно зірка була наражена на цькування через відверту еротичну сцену у фільмі "Текст", тепер похвалилася в Instagram нагородами, які за нього отримала.

На новому фото, яке опублікувала актриса, вона позує в компанії Дмитра Глуховського, якого називає "батьком Тексту". Вони стоять у спеціальній фотозоні премії "Золотий орел-2020", а в руках тримають статуетки, які отримали за скандальний фільм. Як видно, на церемонію Христина прийшла в довгому небесно-блакитному атласному платті, яке красиво підкреслило струнку фігуру і оголило тендітні плечі. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Асмус похвалилася нагородами за фільм, а також залишила подяки, а фанати кинулися вітати її з досягненнями.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.