Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, Примадонна, вирішила також не відставати від коханого, здивувавши шанувальників новим селфі. Так, артистка позувала на досить блідому фото з легким макіяжем і вуаллю на обличчі, зазначивши, що вважає подібний аксесуар моральною фортецею.

"Моя вуаль,моя фортеця.Рекомендую всім дамам 70+😴", - пожартувала Пугачова. Фолловери не пройшли повз, однак їхні думки розділилися: "У такому разі, мішок на голову - ще краще. Фортеця надійніше.", "👍❤️❤️❤️👍Ви і без вуалі огого як хороша!", "Алла Борисівна,у вас ще одна фішка є,віяло🤗 теж елегантно виглядає👍", "Алла Борисівна, ви прекрасні! 😍🤗", "Ви прекрасні Алла Борисівна і з вуаллю і без, ми вас обожнюємо💖💖💖", "Це Крісті чи ви?", "Ви дуже гарна і ніжна. Під вуаллю одне обличчя з Христиною🌹👍", "Як на похоронах".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.