Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне селфі, позуючи в несподіваному образі і показавши раптові зміни. Так, артист "приміряв" вуса та бороду, позуючи в білому махровому халаті і зізнавшись, що насправді готується до виступу на сцені.

"Коли чуже обличчя вже майже зняв, а своє ще не надів 🙃", - пожартував Галкін. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи чоловіка Пугачової компліментами: "Красава🙌", "Дуже виразно", "Краще своє обличчя! А ще краще займатися спортом і не боятися старості, і тоді можна порівнювати свої фото зараз і десять років тому і радіти змінам. Адже вони на краще!", "Хотабич, де Максим ? 😮", "А вам личить 👍😅", "Ти красивий 😘😘😘", "схожий На Ісуса, гарний👍", "Максим,ви на цьому фото схожі на Ісуса Христа." "Красиві очі", "Максим-Старий Хотабич 🤣🤣🤣👍👍", "Красавчег🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.