Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила цікаві фото з довгоочікуваних канікул в Канкуні, Мексика, куди вирушила з доньками відразу після свого концерт-туру по США і Канаді. Так, артисика трепетно попрощалася з райським курортом, похвалившись красунями-дівчатками, особливо старшою Машею, яка буквально наступає на п'яти зірковій мами, позуючи разом з нею в міні-бікіні на пляжі.

"Ну, до побачення Мексика! Це було , чесно кажучи незрозуміло... не той готель, не той вид відпочинку( для нас) , але з враженнями, що б зрозуміти цю країну ,нам потрібно приїхати ще раз! )))", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Молодша звичайно супер красуня", "Які дівчата! 😍", "Донечка,ну копія матуся👍", "Мама порівняно з донькою - відпочиває! Круто коли дочка красуня, а мама тьолочка !", "Дівчатка сонячні батареї ви найкращі", "Оляяяяя🔥😍 під час Вашого перебування в Мексиці там було ще мінімум рази в три гарячіше😅", "Класні❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще