Всесвітньо відома модель Ірина Шейк прикрасила обкладинку березневого номера Vogue Великобританія і дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про розставання з 45-річним актором Бредлі Купером.

Як відомо, зірковий роман тривав чотири роки, потім у них народилася донька Лея і вони розлучилися, але продовжили ділити батьківські обов'язки.

"Я думаю, що у всі відносини, навіть дуже хороші, ми приносимо свої найкращі і найгірші прояви – така природа людини. Дві великі людини не обов'язково будуть чудовою парою. Думаю, нам дуже пощастило випробувати те, що було між нами. Життя без "Б" – це нова земля", - розповіла Шейк.

Ірина Шейк на обкладинці Vogue Британія

"В мене сильна особистість, і я точно знаю, чого хочу, деякі чоловіки бояться цього. Якщо хтось іде з мого життя, то йде остаточно, я дійсно рву всі зв'язки. Думаю, деякі дійсно бояться цієї холодності. Не багато хто знає, що під усім цим – добрий, милий чоловік, який плаче в інтерв'ю. Я завжди відчувала, що народилася не в тому тілі. Я відчувала, що повинна бути хлопчиком... Не знаю чому. Може бути, тому що мій батько завжди хотів хлопчика", - зазначила модель.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Леді Газі приписують роман з актором Бредлі Купером, з яким співачка зіграла у фільмі "Зірка народилася".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Шейк поділилася відвертим фото без макіяжу і майже без одягу.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Шейк прямо з дефіле вирушила у фастфуд за бургерами.