Популярна американська співачка Лана Дель Рей підтвердила свої відносини з поліцейським, зіркою американських реаліті-шоу Шоном Ларкіном. Пара вперше з'явилася разом на червоній доріжці відомої музичної церемонії нагородження "Греммі" у Лос-Анджелесі.

Так, закохані голубки позували перед камерами на пре-паті і на головній церемонії нагородження. Зазначається, що американська співачка була номінована на премію в номінації "Альбом року" і "Пісня року", однак статуетки забрала інша виконавиця Біллі Айліш.

Поліцейському Шону Ларкіну 46 років. Чоловік працює в поліцейському відділку в Талсі, штат Оклахома. Він став популярним завдяки участі у телевізійних проектах в якості аналітика, консультанта і ведучого (шоу Live PD і A&e's Live Rescue про реальні випадки з поліцейської практики). Шон захоплюється кроссфитом, на сьогоднішній день у нього більше 240 тисяч абонентів в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також слід зазначити, що вперше про роман співачки Лани Дель Рей і копа-инфлюэнсера Шона Ларкіна заговорили ще у вересні 2019 року. Тоді папараці сфотографували пару на прогулянці в Централ-парку в Нью-Йорку.

Нагадаємо, що популярна співачка Тейлор Свіфт не буде виступати на щорічній церемонії вручення премії Греммі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення однієї з найбільш значущих нагород у світі музики — Греммі.

Також "Знай.ua" писав, що українська піаністка Надія Шпаченко отримала музичну нагороду "Греммі".