З'явилася інформація, що популярну українську співачку Maruv пограбували просто в центрі Києва. Зловмисники розбили скло автомобіля і вкрали звідти сумку, в якій було багато цінних речей і документів. Копи змогли затримати злочинця, який обікрав автомобіль знаменитості. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

Maruv

Так, злодієм виявився громадянин Грузії 1979 року народження. У п'ятницю, 24 січня, іноземцю повідомили про підозру у частині 5 статті 185 КК України (Крадіжка). Чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 2 місяці. Також зловмисник може внести заставу в розмірі понад 630 тисяч гривень.

До того ж, слідчі провели обшук в приватному будинку злочинця на околиці української столиці, де він тимчасово проживав. Вони вилучили золоті вироби, відеореєстратор, GPS Tracker, антени, зарядні пристрої, автомобільні брелоки і сім-карти.

За станом на понеділок, 27 січня 2020 року заставу не був внесений. Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває і на сьогоднішній день.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Maruv

Нагадаємо, що Maruv виставила серію спекотних кадрів, позуючи в сонячному Дубай.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Maruv виставила серію спекотних кадрів, позуючи на райському Балі, куди вирушила на канікули з чоловіком Олександром.

Також "Знай.ua" писав, що Maruv відпочивала з чоловіком Олександром з жаркому Дубай, демонструючи форми на пляжі.