Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію гаряченьких кадрів, позуючи на райському Балі, куди вирушила на канікули з чоловіком Олександром. Так, артистка, примірявши чорне платтячко на тонких бретелях і великий солом'яний капелюх, показала невелику частину їхньої подорожі: спільні кадри з коханим, прогулянку в джунглях і маленьке слоненя.

"My Bali vacation with @alexanderkorsun (Моя подорож на Балі)", - лаконічно підписала Анна Корсун. Фолловери залишилися в захваті: "🐘💕Сама ніжність 👍 і краса💙. Богиніста Балійська Богиня 😍😍😍 👑👑👑 ❤️❤️❤️", "Королева🔥😍", "Що за пташка в гніздечку?😹😻🔥", "Як там красиво 😍💖💖💖", "найкрасивіша балійська кішечка ❤️✨🔥😘🙈", "Краса і слон 🐘 🔥", "Круті ви звичайно, Ань! Супер відпочинок! Молодці)))", "@maruvofficial ти нереальна😻", "Круто 🔥".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.