Відома російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка отримала славу, виступаючи у складі групи "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу артистка виклала стильне фото, на якому з'явилася в цікавому образі, а шанувальники помітили, що вона сильно змінилася.

На новому знімку, який показала Альбіна, вона дійсно виглядає незвично. Але це швидше за все за рахунок нової зачіски – зірка підстриглася і змінила відтінок волосся, а на її обличчі досить яскравий макіяж з виразними чорними стрілками на очах. На ній легкий напівпрозорий світлий наряд, який, втім, повністю не розглянути. У підписі до фото Собчак написала: "Ілюзії, так само як і посуд, розбиваються на щастя". Шанувальники у захваті від нового образу красуні, співачку засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.