Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео, відправившись подорожувати по Тасманії і Австралії з гастролями. Так, артист вирішив полюбуватися природою острівного штату, стоячи на тлі води і скель, однак щось не розрахував і хвиля ледь не накрила його, після чого Максим почав тікати з досить кумедними криками.

"Туристам присвячується 🕺🏻🤳🏻", - пожартував Галкін. Фолловери залишилися в захваті, не пройшли повз і його дружина Пугачова, а також її онук, Микита Пресняков: "Обережніше на каменях,турист.", "Чекаємо коли хто-небудь зробить мемчик з вороною 😬", "Максим який ви класний і позитивний,👍👍👍", "Хахах, добре, хоч не з головою накрило😂", "Прикол🤣", "Десь каркає ворона 😂", "Крик Чайки)))", "суперрр...Як приємно дивитися завжди на тебе! Навіть на мокрого😂", "Крик як у чайки😂😂😂😂", "Промокли напевно?😂", "Ви навіть чайку встигли спародіювати🤣🤣", "позіхаючим туристам".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.