Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, Влад Топалов, виставив романтичний кадр з коханою, на якому парочка заливалася сміхом. Так, артист зізнався Регіні в коханні, а шанувальники відзначили, що завдяки їхній родині вони вірять в справжні міцні стосунки.

висловив теплі почуття Топалов. Фолловери залишилися в захваті і засипали парочку компліментами: "Бережіть один одного!!!💛 Хай живе Кохання! 😊", "Це любов! 😍😍😍👍", "Суцільна любов)) І це правильно))", "Ви однаково чокнуті💗💗💗 це чудово!😍", "Класні👍👍👍💥💥💥🐼🐼🐼", "Оце гармонія 🤗👍 заряджаєте позитивом😀", "Обожнюю вас, супер сім'я!😍", "Це любов ❤️", "Красива Регіна Брутальний Влад. Ви найкращі!!!".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще