Акторка Єлизавета Василенко, відома своєю роллю блогерки Лоли в телесеріалі “Школа”, виклала на свою сторінку в Instagram нову фотографію, яка викликала бурхливе обговорення серед її прихильників.

На світлині Василенко сидить, прихилившись спиною до дверей, вдягнена в кофтину світлого кольору з широкою помаранчевою смугою та логотипом PEPSI, та капці, а біля дівчини лежить м’яка іграшка — рожевий єдинорог. Найбільше обговорення викликав здивований вираз обличчя акторки — прихильники в коментарях писали різні версії того, що він може означати.

“Коли з твоїм хлопцем цілується інша дівчина”, “Як дитина (в гарному сенсі)”, “Така весела й позитивна — просто сонечко”, “Це просто шедевр року”, “Мені здається, що ти багато на що здатна. Навіть врятувати світ своєю красою” - писали в коментарях.

Зараз Єлизавета Василенко знаходиться у столиці Малайзії Куала-Лумпурі, а ще декілька днів тому вона відпочивала на Балі, Індонезія.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадуємо, що минулої весни Єлизавета Василенко спробувала себе в новому виді діяльності — стала співачкою та випустила відеокліп.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Оля Шелбі, відома роллю Тані в популярному серіалі "Школа", порадувала фанатів піснею "До неба".

Також портал Знай.uа писав, як змінилася бунтарка Женя з "Сватів" від Квартал 95.