Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, радуючи безліччю кадрів. Так, артистка виставила трепетний знімок, позуючи в розкішній віллі з видом на блакитну воду і катаючись на кумедній гойдалці.

"#Mexico is my lifestyle ☀️
Нехай у вашому сьогоднішньому дні буде багато посмішок 💋", - побажала шанувальникам Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Красоточка фоточка 👍😍💕❤️", "Ех, яка ж ти класна))", "Така милааа😻", "Красуня", "Ви там на пмж чи що оселилися?", "Настя,чому ти така красива? ❤️❤️❤️❤️", "Настя, ти топ", "😍😍😍😍чудово", "Офігенні ніжки 😍".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще