Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, радуючи безліччю кадрів. Так, артистка виставила в Сторіс невелику частину своєї колекції взуття, примірявши улюблені туфлі на високий підборах і скориставшись популярним додатком TikTok.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що Настя все ж віддає більшу перевагу зручному взуттю, приміром, масивним кросівкам. Артистка обожнює кардиналько змінювати свої образи і стилі, приміряючи також вбрання різних країн світу. На сцені красуня Каменських часто демонструє свої форми в облягаючих боді, сукнях, високих ботфортах і з великою кількістю аксесуарів, однак у реальному житті носить і такий зручний одяг, як толстовки-оверсайз, спортивні штани, масивні куртки. Не дивно, що співачку називають українською Бейонсе, адже американська діва також обожнює виставляти напоказ розкішний гардероб і вражає великою кількістю неймовірних жіночних вбрань.