Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео, відправившись подорожувати по Тасманії і Австралії з гастролями. Так, артист вирішив вивчити природу острівного штату, погодувавши з руки милих кенгуру, а також показавши шанувальникам хижого тасманійського диявола, який мешкає лише в Тасманії і відомий своїм моторошним криком.

"Кенгуру і тасманійський диявол 🦘", - лаконічно познайомив фанатів зі звірятами Галкін. Фолловери залишились в захваті: "Ваууууууу круто, дуже круто 👍👏👏👏Не відосик, а просто десерт для очей😅 Спасибі, смачно!!! 🙌❤️))))))) ✌", "Максим , я теж ще не снідав , не заскочиш ?😏", "Клас! А як вона лапкою вашу руку спонукає ближче)", "Які милі та позитивні😍", "Максим, які вони красені, так і хочеться погладити!)😉", "Такі милі😍👍🏻🤗", "Тасманійський диявол схожий на бідолаху з бодуна,так і не скажеш що небезпечний хижак🙈".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.