Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість заподозрили у вагітності, адже в її Сторіс з'явилися пікантні кадри в светрі-оверсайз, на якому можна розгледіти кругленький живіт. Втім, і до цього інтерес до дівчини був прикутий досить сильно, адже вона й сама в інтерв'ю заявляла, що їх з Євгеном роман почався в далекому 2013 році, проте коханого красуня з родини не відбивала, подружжя давно жило порізно. Чим же так підкорила молоденька помічниця похилого Петросяна?

Тетяна Брухунова обожнює театр, є директором Театру естрадних мініатюр, а також критиком на шоу "Модний вирок". Дівчина часто відвідує різні спектаклі, викладаючи уривки на своїй сторінці.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дружина Петросяна любить готувати і ділиться смачними рецептами. При цьому знаменитість дотримується правильного харчування, яке, за її словами, розробляла разом з фахівцями.

Красуня багато подорожує. Тетяна часто виставляє кадри з різних куточків світу, багато з них виглядають дуже естетично.

Багато шанувальників також обожнюють лаконічний стиль Брухунової. Кохана Петросяна не виставляє напоказ фігуру, обирає не яскраві, ніжні відтінки, одяг-оверсайз і вінтажні аксесуари.

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.ua, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.ua писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.