Відома українська балерина Катерина Кухар знову порадувала своїх шанувальників новим знімком, на якому постала в ніжному образі з легкою білою накидкою.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Катерини Кухар в мережі Instagram, пише портал "Політека".

Публікація Катерини Кухар, Instagram
Публікація Катерини Кухар, Instagram

Можна помітити, що на фото 38-річна прима-балерина з'явилася в боді тілесного кольору, поверх якого надіта ніжна, прозора накидка. Костюм доповнено вишивкою та пір'ям, а на ногах у артистки надіті пуанти. Фанати балерини в захваті від нового образу, за добу фото зібрало 10,5 тисяч лайків.

Коментарі під публікацією Катерини Кухар, Instagram
Коментарі під публікацією Катерини Кухар, Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Не припиняю захоплюватися вами", "Неймовірна. Ви така тендітна і нагадуєте мені кришталеву балерину-статуетку", "Грація! Витонченість! Краса! Найкраща!", "Вау які красиві ніжки ух..", "Катюша, Beautiful! Ви прекрасні!!! Ви еталон краси!!!", "Бомбезна сукня, де берете?", "Легка ніжна як безе", "Ну як можна бути такою витонченою і красивою? Ви справжня прикраса великої сцени!", "Покажіть це фото пані Волочковій, нехай хоч побачить як виглядає справжня балерина", - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, Надію Матвєєву пограбували у центрі Києва: "Ось вона, любов народу".

Як повідомляв Знай.uа зіркові учасники "Ліги сміху" розповіли про сімейні новорічні традиції і улюблені фільми.

Знай.uа писав, Франсиско Гомес розповів, чому українці найбільше вразили його: “З Попелюшки в Принцесу”.