Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила несподіваний ролик, порадувавши шанувальників сюрпризом і випустивши власну мерехтливу спрей-пудру Shimmering Perfumed Powder by Оля Полякова. Так, в ролику артистка позує в пікантному білосніжному боді з величезною короною на голові і перукою з довгим ніжно-рожевими волоссям, розгулюючи по супермаркету мережі АТБ, де знімала свій свіжий кліп на хіт "Нічна жриця".

Варто відзначити, що багато зірок випускають продукцію під своїм ім'ям: наприклад, у Тіни Кароль є фірмова яскраво-червона помада і власний парфум, Настя Каменських давно володіє брендом спортивного одягу NKsport, Віра Брежнєва створює косметику VERA, навколо якої було чимало суперечок, а у Полякової крім блискучого шиммера є ще і два види шоколадних цукерок, а також шампанське.

"Мерехтлива пудра by Оля Полякова Блистай! Підкорюй! Будь Королевою дня і ночі! ✨
Дівчата, представляю вам розкішну beauty-новинку від себе - мерехтливу спрей-пудру Shimmering Perfumed Powder by Оля Полякова! Дозвольте собі виглядати по-королівськи блискуче від пальчиків до кінчиків волосся.", - прорекламувала косметику Полякова. Фолловери не пройшли повз, засипаючи красуню компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.