Відомий український шоумен Володимир Остапчук заявив, що відтепер не сприймає критику в свій бік стосовно свого розлучення та готовий подарувати гроші тому, хто максимально "образить" його.

Про таке він написав на власній Instagram-сторінці.

Зауважимо, що ще у 2019 році екс-ведучий каналу "Україна" Остапчук заявив, що йде від дружини, з якою виховує двох дітей. А вже пізніше Олена Войченко відверто розповіла у програмі "Зірковий шлях", що вона втомилася від заклопотаного чоловіка, який через роботу не має часу для родини. А також не могла терпіти його численні зради.

Наразі шоумен заявив, що нарешті "очистився" він того негативу, який отримав він українців за останній час.

Володимир Остапчук і Олена Войченко, скріншот: YouTube
Володимир Остапчук і Олена Войченко, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Хейт, ненависть, засудження... Я більше не сприймаю їх, як негативні емоції. Насправді за кожним з ваших гнівних повідомлень в мою адресу я бачу бажання допомогти. Захистити і можливо навіть зробити краще мене самого... У психології є таке поняття, як "очищення через прийняття". І я приймаю ваш негатив. І за нього, мої хейтери, я вам вдячний", - написав він.

Також він додав, що готовий розіграти 5 тисяч гривень між тими, хто виговориться стосовного його розлучення:

"І моя вдячність вам повинна бути не просто словесної. Я хочу комусь із вас віддати 5 тисяч гривень, які заробив на продажі худі. Не хвилюйтеся, все необхідні гроші я регулярно пересилаю Олені через Укрпошту. Не треба нічого лайкати, я не набиваюся в друзі. Просто напишіть в коментарях «-» або що б ви ще хотіли мені негативного висловити. І я розіграю цю подяку вже завтра о 12:00 за Києвом".

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.