Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже довгий час не виступає вдома і прописалася в Росії, часто радує численних шанувальників яскравими фото і відео зі свого особистого і творчого життя в Instagram. Цього разу зірка опублікувала два знімки в одному посту, чим дуже потішила своїх фоловерів.

На першому фото, яке показала зірка, вона позує на сцені під час виступу на російському Big Love Show 2020. Світлана вийшла виступати, як завжди, у відвертому вбранні, вона на підборах і в капелюсі. А на другому знімку Лобода вже позує разом зі своїм продюсером Нателлою Крапівіною, до якої співачка полізла цілуватися. Вони відображені на парковці в спортивних луках, Лобода ніжно обняла Нателлу і полізла поцілувати її. Треба сказати, що шанувальники бурхливо відреагували на таку публікацію зірки, і почали активно її обговорювати в коментарях.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.