Популярна російська актриса Христина Асмус, яка одружена з відомим коміком Гаріком Харламовим, часто радує шанувальників яскравими фото і відео зі свого життя в Instagram. Нещодавно красуня відпочивала в розкішному готелі на Мальдівах, і тепер, після повернення додому, вирішила згадати відпочинок яскравим фото.

На новому знімку, який показала зірка, вона позує за столиком на терасі ресторану, а за її спиною видно басейн. На вечерю Христина прийшла в короткій сукні-піджаку, яке підкреслило ідеальну фігуру і оголила довгі ноги зірки. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі яскравий макіяж з червоною помадою. У підписі до фото Асмус написала: "Я вже 4 дні в Москві, сиджу зараз трохи за іншим столиком у гримерці @ermolova_theater. І з теплотою згадую тиждень на Мальдівах. Спасибі розкішного готелю @luxnorthmale за шикарний прийом. Скоро повторимо".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.иа" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.