Популярна українська акторка театру і кіно Ольга Сумська, яка грала в декількох фільмах студії "Квартал 95", активний користувач Instagram, де часто ділиться з фанатами яскравими моментами з життя. Так, в цей раз зоряна красуня показала незвичайні фото з чоловіком Віталієм Борисюком і розповіла про їхні кохання.

На знімках можна побачити Ольгу в різному віці, вона навіть показала миле весільне фото. А загалом її знімки пронизані ніжністю і теплом. До речі, Віталій став другим чоловіком Сумської, якому вона народила дочку Анну, а ще у неї є старша дочка Антоніна, яка з'явилася у першому шлюбі Ольги з актором Анатолієм Паперним. У підписі до фото з чоловіком актриса написала: "З днем закоханих! Колись, у 1991 році, саме Віталій вперше в житті привітав мене 14 лютого! Це було нове свято для нас. Бережіть любов, вона найдорожча у світі!".

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.