Американська співачка Біллі Айліш оприлюднила пісню "No Time To Die", яка стане саундтреком для нового фільму про пригоди Джеймса Бонда.

Біллі Айліш

"Записати пісню для фільму з такої легендарної серії — це велика честь для мене. Джеймс Бонд — найкрутіша франшиза в історії кіно. Я все ще в шоці", — зізналася виконавиця.

Вживу цю пісню Айліш вперше виконає вже у вівторок, 18 грудня, на церемонії вручення музичної премії Brit Awards в Лондоні (Великобританія).

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Слід зазначити, що фільм "Не час помирати" стане 25-м фільмом бондіани. За сюжетом Джеймс Бонд пішов зі служби і насолоджується спокійним життям на Ямайці. Однак його старий товариш з Центрального розвідувального управління США Фелікс Лейтер звертається за допомогою. На шляху до виконання місії Бонд кине виклик загадкового лиходієві, який озброєний небаченими досі технологіями.

Роль британського спецагента вже в п'ятий раз зіграє Деніел Крейг, а головним антагоністом буде персонаж Рамі Малека.

Світова прем'єра фільму "007: Не час помирати" у Великобританії запланована на 2 квітня 2020 року. В Україні стрічка повинна вийти 9 квітня 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відбулася 62-а церемонія вручення музичної премії "Греммі", де співачка Біллі Айлиш отримали всі можливі нагороди.

Як повідомляв портал "Знай.ua", співачка Біллі Айлиш виставила яскраву серію кадрів, позуючи для березневого номера культового модного глянцю Vogue, де прикрасила собою відразу три обкладинки.

Також "Знай.ua" писав, що рейтинг премії "Греммі" пробив дно за останні 12 років.