Як відомо, у понеділок, 27 січня 2020 року в Лос-Анджелесі відбулася 62-а церемонія вручення музичної премії "Греммі".

І ось в мережі з'явилася інформація про рейтинг премії. "Греммі-2020" виявився найнижчим за останні 12 років: трансляцію в цьому році подивилися лише 18,7 мільйонів чоловік.

Музична премія

Слід зазначити, що в останній раз настільки погано з цифрами у головної музичної премії було в 2008 році, коли за роздачею статуеток в прямому ефірі стежили за все 17,18 мільйонів чоловік. А ось самі низькі рейтинги були зафіксовані ще в 2006 році, коли підсумкова цифра трансляції ледве досягла 17 мільйонів глядачів.

Однак, у 2021 році організатори музичної премії "Греммі" є шанс опуститися в рейтингу ще нижче: судячи за кількістю гучних скандалів і звинувачень у расизмі, наступну церемонію будуть дивитися тільки родичі популярних виконавців Біллі Айліш і Lil Nas X.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Біллі Айліш на церемонії вручення музичної премії Греммі

Нагадаємо, у яких образах постали зірки під час церемонії вручення "Греммі".

Як повідомляв портал "Знай.ua", американський співак Рікі Годинез, відомий під сценічним псевдонімом Ріки Ребел, з'явився на премії "Греммі" з політичним гаслом на оголених сідницях.

Також "Знай.ua" писав, що Біллі Айліш отримали всі можливі 62 нагороди на церемонії вручення музичної премії "Греммі".