У День святого Валентина відома українська балерина Катерина Кухар розповіла про свої ТОП-5 спостережень про кохання, а також який приємний сюрприз для неї зробив чоловік Олександр Стоянов, який залишився у Франції на гастролях.

Катерина Кухар з чоловіком

Так, знаменитість не забула привітати зі святом і додала, що відправилася до Берліну на міжнародний конкурс.

"Happy Valentine’s Day! Як незвичайна жінка я вирішила зробити своєму чоловікові "подарунок" у День Святого Валентина.... і відлетіла від нього до Берліну... По приїзду в готель відкриваю валізу, а там лежить сюрприз від Сашка — коробка цукерок", - написала Кухар.

Також балерина склала топ-5 спостережень про кохання.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"І раз в повітрі витає любов, хочу поділитися своїми ТОП-5 спостереженнями про найпрекрасніше почуття. -Жінка — це обличчя чоловіка! Він повинен вами пишатися. - Жінка ніколи не повинна забувати, що ЧОЛОВІК, навіть з 20-річним стажем, в першу чергу не лише близький родич, а Чоловік! І він хоче бачити біля себе бажану ЖІНКУ — коханку, а не тільки союзника та матір його дітей. Через 10 і 20 років бажано залишатися для чоловіка океаном: іноді тихим, іноді бурхливим, захопливим і мінливим, а не болотом в рясці.... Жінка повинна бути не просто коханою, а НЕОБХІДНОЮ, як повітря. - Розуміння без слів..... Якщо ваш чоловік не вміє "зчитувати" інформацію про ваші емоції та внутрішній стан за виразом обличчя та поглядом, значить це не ваш чоловік - Любов для мене — це не процес прийняття, але й вміння віддавати та зчитувати мову кохання чоловіка. #languageoflove слова, допомога, дотику, подарунки☺, час, який ти приділяєш коханій людині і вчинки. Я бажаю всім, щоб ваше серце було сповнене любові і в першу чергу до себе! І тільки тоді вам вдасться знайти справжнє почуття по відношенню один до одного!", - побажала Кухар.

Катерина Кухар з чоловіком

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Катерина Кухар і Олена Кравець посварилися прямо на сцені.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Катерина Кухар порадувала фанатів новим знімком, на якому постала в ніжному образі з легкою білою накидкою.

Також "Знай.ua" писав, що Катерина Кухар виставила несподіване фото, позуючи з донькою Анастасією, яку довгий час приховувала від чужих очей.