11 січня популярну українську співачку Maruv пограбували просто в центрі Києва. Зловмисники розбили скло автомобіля і забрали звідти сумку, в якій було багато цінних речей і документів. Поліцейські змогли затримати злочинця, який обікрав автомобіль знаменитості. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Так, грабіжником виявився громадянин Грузії 1979 року народження. У п'ятницю, 24 січня, іноземцю повідомили про підозру по частині 5 статті 185 КК України (Крадіжка). Чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 2 місяці або заставу в розмірі понад 600 тисяч гривень. Слідчі провели обшук в приватному будинку злочинця на околиці української столиці, де він тимчасово проживав. Вони вилучили золоті вироби, відеореєстратор, GPS Tracker, антени, зарядні пристрої, автомобільні брелоки і сім-карти. Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі.

Частину вкрадених речей, https://kyiv.npu.gov.ua

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Анна Корсун, https://kyiv.npu.gov.ua

А вже 17 лютого слідчий Шевченківського управління поліції повернув Maruv (Анні Корсун) частину вкрадених речей. Варто відзначити, що інші речі артистка отримає вже після експертизи. На фотографіях, наданих офіційним сайтом Національної поліції видно, що співачка дуже рада такому результату, активно підписує документи і дякує всім, хто допоміг їй у важку хвилину.

Нагадаємо, що Maruv виставила серію гаряченьких кадрів, позуючи в сонячному Дубай.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Maruv виставила серію гаряченьких кадрів, позуючи на райському Балі, куди вирушила на канікули з чоловіком Олександром.

Також "Знай.uа" писав, що Maruv відпочивала з чоловіком Олександром в спекотному Дубай, демонструючи форми на пляжі.