6 березня на СТБ стартує довгоочікуваний 10 сезон романтичного реаліті "Холостяк", головним героєм якого став 34-річний пілот і власник льотної школи в США Макс Михайлюк. У СТБ розповіли, як знімали барвистий промо-ролик для нового сезону.

Новий Холостяк, фото: прес-служба СТБ
Новий Холостяк, фото: прес-служба СТБ

"Ми відштовхувалися від потреб і бажань всіх жінок. Адже кожна дівчина хоча б раз у житті мріяла, щоб для неї дістали зірку з неба. Власне, хто як не пілот – людина, яка більшу частину часу проводить у небі – здатний на такий подвиг? Можна сказати, що ідея лежала на поверхні. Більше того, коли ми вперше познайомилися з Максом, і запитали, чи дістане він зірку з неба для коханої, він відповів: «легко»! Ми зрозуміли, що це класна ідея і вона про нашого героя, а не просто красиво розказана історія", - розповіла промо-директор СТБ Лідія Паньків.

Новий Холостяк, фото: прес-служба СТБ
Новий Холостяк, фото: прес-служба СТБ

Сам Холостяк був дуже здивований підходом до зйомки і говорив, що велика увага приділяється деталям.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Наш Холостяк часто самоиронизировал і смішно реагував на деякі ситуації. Говорив, що він – не актор і не модель, і що у нас з ним нічого не вийде (сміється). Поки наносили грим, він зізнався, що ніколи раніше його стільки не пудрили. У цьому всьому він дуже справжній. Думаю, учасницям буде з ним цікаво і весело", - розповіла Лідія.

Новий Холостяк, фото: прес-служба СТБ
Новий Холостяк, фото: прес-служба СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Микита Добринін розповів про інтимні сближениях на проекті "Холостяк".

Як повідомляв Знай. ua, герой "Зважених і щасливих" охмурив зірку "Холостяк", навіть такі чудеса бувають.

Також Знай. ua писав, що Микита Добринін і Даша Квіткова чесно розповіли про кохання заради піару і з*ксе на проекті "Холостяк".