Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Нещодавно він дав інтерв'ю українському глянцю ELLE, про що вже похвалився у своєму Instagram.

Іраклі опублікував в соцмережі стильне фото, на якому позує в мужньому образі, але при цьому видно, що він веселиться. На чорно-білому знімку холостяк позує в легкій чорній сорочці з рукавами, він не дивиться в камеру, але видно, що посміхається і трохи розвів руки, ніби в танці. У підписі до фото Макацарія написав: "Друзі, хочу поділитися з вами новим інтерв'ю для @elle_ukraine, де мене змусили багато посміхатися і поділитися моєю слабкістю на аромати. Посилання на інтерв'ю в описі профілю".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.