Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила перший тизер на якому позувала в дуже незвичайному вбранні, інтригуючи кліпом на хіт "Новий Рим", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка приміряла масивну пухнасту шубку і доповнила образ незвичайною об'ємною зачіскою, приймаючи дивні пози і ховаючись за магнітофоном, виставляючи лише руку з дуже довгими нігтями. Варто відзначити, що соліст Rammstein Тілль Ліндеманн, якому раніше приписували роман з Лободою, також випустив кліп "Till the End", який насправді виявився жорстким порно з самим виконавцем у головній ролі, а подивитися сію новинку можна лише на сайті для дорослих.

"Teaser 🥶🥶🥶
by @alanbadoev
#малышкаLo
#синонимстрасти 🤪
🥱
отже, назви число виходу кліпу та виграй мій 💋", - запропонувала шанувальникам Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Кліп такий же цікавий, як у Тіля?", "Той момент коли і СТРАШНО і ЦІКАВО.", "Фільм жахів 😈", "Дуже нагадує стиль American horror story, спочатку біт здався схожий , а тепер і тизер ))", "Відчуваю буде страшно красиво 😍😍😍😍", "Що зробили з Лободою....😁😁😁".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.