Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео, на якому показав, як їх з Примадонною маленькі діти Гаррі і Ліза розсікають по крутих схилах засніжених Альп. Так, артист похвалився успіхами малюків, які стали на лижі всього пару днів тому, однак син Гаррі вже встиг обігнати все сімейство і тренера на додачу, розкриваючи спортивні таланти. Варто відзначити, що Пугачова не розділила захоплення сімейства і залишилася вдома.

"Ну, Гаріка вже не наздогнати! Обігнав і мене, і брата, і Лізу, і тренера, і ще купу незнайомих людей 😂⛷", - поділився радістю Галкін. Фолловери залишилися в захваті: "Ось це чемпіон!!! Який молодець, який безстрашний 👍", "Захват, та й тільки! 💙", "Дуже талановиті дітки!!!👍👍👍", "Такий малий, а так ловко виходить!😍👏", "Як ви їдете так швидко і знімаєте😬, аж подих перехоплює ⛷️", "Крутіше за татка спустився 😘😀", "Просто супер! Молодець 👍🏻", "Який красень!!! 🔥🔥 🔥", "Розумник!!! У талановитого тата - талановиті дітки 👏".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.