Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екс-нардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала кілька кадрів з фотосесії в Парижі, куди нещодавно відправилася.

Як видно, перед камерою красуня з'явилася на великому балконі елітного готелю. На першому фото дівчина розкинулась на стільчику, задерши ноги на бортик, вона сидить боком до камери і думає про щось своє. Подихати свіжим повітрям вона вийшла в укорочених темних джинсах і білій футболці, поверх якої накинула стильний піджак. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на її очах забавні сонцезахисні окуляри. На другому знімку Алла відображена вже стоячи біля огорожі, вона підняла одну ногу вгору, а на її обличчі зухвалий вираз. Фолловери тут же кинулися обговорювати знімок в коментарях, засипаючи дівчину компліментами та побажаннями гарного відпочинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.