Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Нещодавно закохані відпочивали на Балі, а зараз вирушили в Ріо-де-Жанейро – місто, яке негласно називають столицею травесті-дів, швидше всього за традиційні карнавали.

Звичайно ж Микита поділився з фоловерами кадром з Ріо, на якому позує разом із коханою. Парочка відображена на цікавому дивані, мабуть, в готелі, причому вони зняті з висоти і лежать в протилежні сторони один до одного. Даша одягнена в коротеньке світле платтячко, яке красиво оголило її стрункі ноги. А Микита оголив свій ідеальний прес, не надівши сорочку і залишившись тільки в одних шортах. Треба сказати, що фоловери красеня в захваті від цього фото, і почали його коментувати.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.