Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і працює в Росії, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила привітати росіян з національним святом – Днем захисника вітчизни, і це під час російсько-української війни.

На нових фото, які Лобода показала в соцмережі, вона з'явилася у відвертому образі і в компанії сексуальних подруг. Зірка сидить на столі в дивній позі, на ній широкі червоні штани з блискітками і ліфчик, поверх якого вона одягла об'ємну накидку з воланами. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і дивний вираз. Поруч зі Світланою стоять на тому ж столі дві дівчини – вони теж у відвертих образах – у коротких червоних спідницях і топіках. У підписі до фото Лобода коротко написала: "З 23.02 ❤️". Треба сказати, що люди в коментарях по різному реагують на таку публікацію співачки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.