Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала кілька кадрів з фотосесії в Парижі, куди нещодавно відправилася.

Як видно, перед камерою красуня з'явилася в цікавій локації з величезним намальованим на стіні серцем. На прогулянку Алла вийшла в чорно-білій сукні-міді оригінального візерунку, поверх якої накинула чорний піджак, а на її ногах білі кроси. Дівчина крутиться перед камерою, видно, що вона насолоджується прогулянкою. Однак у підписі до кадру запитала фоловерів: "А що відбувається з моїми публікаціями? Все, ви мене не любите?". Тут на дівчину і полився народний гнів, люди радять Добкіній не демонструвати так відкрито свою розкіш.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.