Популярна російська актриса Христина Асмус, яка одружена з відомим коміком Гаріком Харламовим, часто радує шанувальників яскравими фото і відео зі свого життя в Instagram. В цей раз зоряна красуня вирішила привітати росіян з Днем захисника вітчизни – вона опублікувала миле фото, на якому позує в цікавому образі.

Як видно, Христина сфотографувала себе сама у власній спальні. На ній чорна кофточка, волосся розпущене і гарно укладене і прикрашене кокетливою шпилькою-зірочкою, а на обличчі легкий макіяж з кокетливими чорними стрілками. Актриса дивиться в камеру і мило посміхається, а в підписі до фото написала: "Зі святом всіх справжніх чоловіків!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати фото красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото. Деякі дискутують на тему її привітання і "справжніх чоловіків".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.иа" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.