Відома українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. Цього разу зірка показала миле фото з Німеччини, а в підписі до нього гаряче привітала російських чоловіків з Днем захисника вітчизни.

На новому фото Аліна відображена в глядацькому залі порожнього театру в одному з німецьких містечок. Вона прийшла туди перед виставою і прогулюється серед крісел. На ній чорне вбрання і кокетливий берет на голові, з якого виглядає красиво укладене волосся, а на обличчі легкий макіяж і загадковий вираз. У підписі до фото Гросу полум'яно привітала російських чоловіків з Днем захисника вітчизни. "Поки я сиджу в залі, де незабаром почнеться вистава... пишу цей пост вам, наші захисники вітчизни! Зі святом всіх", - написала співачка. Треба сказати, що деякі фоловери зірки дуже бурхливо відреагували на її привітання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.