Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила пікантне фото, позуючи в об'єктиві чоловіка напівоголеною і ледь прикривши груди руками. Так, артистка ніжилася в гідромасажній ванні з блакитною водою, засвітивши татуювання у вигляді квітки і порівнявши такий понеділок зі справжніми райськими Мальдівами. Шанувальники зіркової красуні одразу розділилися на два табори, адже багато хто визнали подібні кадри для мами трьох дітей занадто відвертими.

"Мої Мальдіви🏝
Понеділок. Другий місячний день. Я - дитина понеділка💙 Понеділок-День Місяця і блакитного кольору💎 І це про мене! Сьогодні мій день! Сьогодні мій relax💦", - поділилася емоціями Бабкіна. Фолловери не пройшли повз публікації, однак їх думки сильно розділилися: "Ви звичайно красива жінка, але мені цікаво, як Ваш чоловік дозволив викласти на загальний огляд таку фотку?", "Створюєш тут хвилі 🌊🧜🏽‍♀️ ❤️🤣🤣🤣💪🏽", "Вибачте, але якось вульгарненько для Матусі трьох діток😮😮😮", "Сніжана - ти розумничка! Абсолютно вільна і щаслива!!!🔥🔥🔥", "Вульгарного абсолютно нічого.Все естетично і чудово,жіночно,ніжно.", "Сніжана я вами захоплююся і вашою фігурою особливо 👍Ви молодець", "Клас! Сніжаночка, Ви супер!!!", "Тю, що з вами? Вам стало погано і ви впали у ванну???? 😁".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.