Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео, скориставшись популярним додатком TikTok, яке так люблять зірки шоу-бізнесу. Так, артистка трепетно привітала фанатів з Масляною, яка стартувала 24 лютого, показавши кілька кадрів зі свіжої фотосесії, де позувала в масивному вінку з квітів, прикрившись лише букетами.

"Друзі з початком Зими!!! Я люблю млинці з полуничним варенням , а ви?", - поділилася радістю Корольова. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Ви самі як полуничка..🤗😋😋🍓🍓🍓🍓", "Наташа, дуже красива!!!", "Натуся, з святом!", "🔥🔥🔥💥💥💥, Агонь Наталі)))", "Я думаю,що всі люблять Масляну-млинці з різною начинкою і тебе,Наталочко!❤️❤️❤️Ягідка-малинка ти наша!👍🤗🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺", "Навіщо ж так фотошопити фотографію. Капець просто. Ніс як у Крістіни Орбакайте нафотошопили. 😂", "Дуже гарне фото рожеве !🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.