Відомий російський футболіст, який був чоловіком популярної співачки Ольги Бузової, показав у соцмережі Instagram нове фото своєї сім'ї, проте його користувачі розкритикували, адже знімок дуже інтимний. Треба сказати, що 32-річний футболіст часто розповідає, як любить свою сім'ю і дітей. Весь вільний час Він проводить з рідними. І навіть після важкої травми з переломом, після лікарні спортсмен відразу ж побіг додому до дружини Анастасії Костенко і дочок. Так, в цей раз Дмитро показав в Instagram-сторіс сімейне фото, але наразився на критику через вигляд дружини.

Як видно, на новому фото футболіст сидить на дивані, а у нього на грудях лежить новонароджена дочка. Поряд з Тарасовим його дружина Настя, яка відвернула голову і не дивиться в кадр, а за нею видно старшу дочку. Фолловери відзначили, що Костенко виглядає дуже втомленою, крім того, деякі побачили, що вона тримає біля грудей молоковідсмоктувач, що викликало бурхливу реакцію. Користувачі визнали це фото занадто інтимним, і просять Тарасова більше такого не викладати.

Скріншот поста Тарасова в Instagram-сторіс
Скріншот поста Тарасова в Instagram-сторіс

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Бузова шокувала своїм віком, оприлюднили її фото з 80-х.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, чому небезпечно зв'язуватися з вагітною Бузовою.

Також портал "Знай.иа" писав, що колишній Бузової впадає в крайнощі.