Відома українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. Цього разу зірка показала незвичайні фото з Німеччини, а в підписі до посту запропонувала фанатам вибрати з них найкраще.

Незвичність нових фото полягає в тому, що вони зроблені у форматі 3D. Як видно, на прогулянку красуня вийшла в стильному чорно-білому пальто цікавого візерунка, під яким у неї чорне вбрання. На ногах Аліни масивні чорні черевики, а через плечі висить невелика сумочка. Її волосся красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж і окуляри. У підписі до фото Гросу запропонувала фанатам вибрати з них найкраще. А прихильники кинулися обговорювати незвичайне фото, але деякі навіть схвильовані.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.