Відома українська телеведуча Оля Фреймут, яка отримала широку популярність скандальними витівками у програмі "Ревізор", часто радує фанатів яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно зірка показала в мережі незвичайні фото і відео з Лондона, на яких з'явилася в цікавому образі, і показала щось незвичайне.

Так, на першому фото можна побачити саму телеведучу, вона стоїть в красивому місці, а на небі видно фантастичну веселку. Як видно, на прогулянку центром Лондона Оля вийшла в підвернутих джинсах і чорній шкірянці, яку майже повністю приховала за величезним шарфом-хусткою. На її ногах чорні кросівки, а під рукою вона тримає невелику сумку. На другому фото Фреймут в тому ж вбранні, але відображена вже в приміщенні – це Тейт Модерн – національна галерея міжнародного модерністського і сучасного мистецтва в центрі Лондона. Далі йдуть два відео – на першому телезірка показує ту величезну красиву веселку, а на другому трохи показала галерею зсередини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.