Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з шанувальниками новими фотографіями у соцмережі Instagram. Нещодавно 33-річна артистка наважилась розкрити їх з чоловіком головний секрет – виявляється, вона дуже вдало приховувала свою вагітність.

Після такої чудової новини Віра розмістила в Instagram добірку знімків зі своїм 26-річним чоловіком, музикантом Романом Дудою.

"Друзі, величезне спасибі за всі ваші прекрасні слова, сердечка і смайлики", – підписала зворушливі кадри співачка.

Як відомо, Кекелія і Дуда одружилися у жовтні 2017 року. Їх роман почався на проекті "Голос країни 7", де виконавці були в команді музиканта Сергія Бабкіна.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що співачка Віра Кекелія виставила серію ніжних і романтичних кадрів, вперше показавши вагітний животик.

Як повідомляв портал Знай.uа, художній керівник "Жіночого Кварталу" Олександр Пікалов прокоментував вагітність співачки Віри Кекелії.

Також портал Знай.uа писав, що Віра Кекелія та Роман Дуда дали корисне напуття новому "Холостяку".