Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, Влад Топалов, виставив зворушливе фото коханої дружини та їх однорічного сина Михайлика, зафіксувавши їх у той час, коли дружна сім'я вирушила на прогулянку. Так, артистка і малюк позували в іграшковому автобусі на дитячому майданчику, а шанувальники одразу ж помітили неймовірну зовнішню схожість між зірковою парочкою.

"Мій маленький Дісней Ленд! Моя Королева і мій Принц🤣😋🤩♥️ Моє серце і моя душа!", - зворушливо підписав кадр Топалов. Фолловери залишилися в захваті: "Регіна тут копія Влад 🤔😆😍", "Ви з Регіною схожі , як ніби ви її народили", "Ви з Регіною так схожі 😍", "❤️❤️❤️ Влад бережіть їх і оберігайте. Дуже мені подобається Ваша родина❤️", "Ви тут з Владом схожі💞💞", "Регіна тут дуже схожа на Влада🔥🔥🔥🤩🤩🤩🤩💓", "Тільки помітила, що ви дуже схожі з вашою дружиною!!!", "Тільки уважно подивившись, зрозуміла що це Регіна😃 подумала, що це ви з сином😊", "Михайло тут на тата схожий".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.