Відома українська співачка, акторка студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. Так, артистка виставила серію ніжних і романтичних кадрів, вперше показавши кругленький животик. Радісна новина залишила фанатів в захваті, після чого шанувальники засипали Віру компліментами. А на офіційній сторінці "Жіночого кварталу" акторки розповіли, як відреагували на "сюрприз".

"Як відреагували дівчата з "Жіночого Кварталу" на новину пор вагітність Вєри: "Знала Мартуся Адамчук. Ми з нею близько дружимо і перетинаємося на інших проектах. Я не могла з нею не поділитися такою новиною. А одними з перших почали щось підозрювати ті дівчата, у кого вже є діти. Це @laliko_swing і @zhukovtsova_kiyashko. Лалі якось підійшла до мене і сказала: «Вірочка, ти випадково не вагітна?». - Я відповіла: «А що, я сильно погладшала?». - «Та ні, просто форма животику змінилася. Але я нікому не скажу!». Вона дійсно нікому не розповідала. А Оля Жуковцова часто дивилася на мене таким ласкавим поглядом. Я розуміла, що вона про все здогадалася, але мовчить.
Зараз всі мене дуже підтримують, намагаються допомагати на репетиціях і концертах"
, - поділилася емоціями Кекелія.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.