Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і виступає в Росії, часто радує шанувальників яскравими кадрами в своєму Instagram-акаунті. Цього разу зірка здорово здивувала фанатів фотографією з Парижа, де побувала на концерті Мадонни.

До речі, артистка була не одна – компанію їй склали український співак Іван Дорн і грузинський модельєр Бічолла Тетрадзе.

Спільним фото Світлана поділилася в соцмережі і підкреслила, що щаслива після виступу поп-королеви.

"Ми такі щасливі , бо нам добре 😍сходили на @madonna 🔥🔥🔥 чесно ? Я б сходила ще !! Такий стильний і чіткий спектакль . Хореографія незрівнянна!!!стільки думок . і такий післясмак... Номер frozen мене порвав!!! Я дуже рекомендую вам встигнути . у Парижі до середини березня ще будуть вистави . П. с. і яке ж це правильне перевтілення ! Захват і кайф🤲", - поділилася враженнями від концерту Мадонни Лобода.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.