Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже пікантний кадр, нарешті відправившись на довгоочікуваний відпочинок разом з дітьми, мамою і кращим другом, модельєром Анзором Бічоллою. Так, артистка похвалилася стрункою фігурою і довгими ніжками в "хижому" бікіні з леопардовим принтом, позуючи на тлі рятувальної вишки.

"мені завжди хочеться сонця, моря, 🥥 і..... продовжуй....🙈 ", - грайливо підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "😍😍😍Лобода", "Розкіш", "Ноги🔥", "Тілля 😂😂😂😂", "Красуня!! Шикарна фігура.", "Ііі....шампанського під пісню: всі люди як люди, а я -суперзірка!!!!!!🔥😀😎😎", "Мужика з посмішкою маніяка😂😂😂", "сексуальна красуня Світлана", "Ви графік вже зробили?😍😂 чекаємо)", "Не вистачає леопардових лосин".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.