Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебедь та наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенко, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

Так, цього разу знаменитість опублікувала відеоролик, на якому вона одягнена у театральний костюм та знаходиться зйомках нового сезону "Аферисти в сетях".

Скріншот з відео
Скріншот з відео
скріншот з відео

Варто зауважити, що у ролику, як стверджують користувачі, також присутній і один з головних героїв відомого телесеріалу "Київ вдень та вночі" Генадій Малахов, який на кадрах фігурує, як принцеса в рожевій сукні.

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Друзі, спойлер п'ятого сезону. І не сваріть мене там, я сама хочу вам раніше показати масу корисного: купу ходових схем зловмисників. Але не від мене залежить дата прем'єри. А поки - для підняття настрою свіжачок з прем'єрного сезону", - написала вона.

Користувачам такий ролик сподобався і ті засипали його лайками, а також коментарями стосовно того, що вони з нетерпінням чекають на новий сезон "Аферистів в сетях".